Helsingborg - Weekend

För den som söker en stad att spenderar en helg i med sin partner är Helsingborg perfekt då denna stad kan erbjuda så mycket så båda parter blir nöjda. Upplägget för en bra weekend rimmar oftast med god mat, trevligt boende, bra shoppingmöjligheter, trevliga attraktioner samt sevärdheter och så klart gott sällskap. Helsingborg kan erbjuda alla dessa typer av aktiviteter.

För den som älskar att ligga på hotell och mysa hela dagarna finns det flera hotell som erbjuder både god mat och trevliga massagebehandlingar. Vi rekommenderar dock att lämna hotellet någon gång för att upptäcka denna underbara stad, du blir självklart inte besviken.

En ganska så trevlig aktivitet är att ta färjan över till Helsingör i Danmark som bara tar 20 minuter och strosa omkring bland alla mysiga smågator och varför inte då passa på att ta ett gott smörrebröd som är en klassisk delikatess i Danmark. Efter det finns det kanske tid att besöka världens äldsta nöjespark Bakken som bara ligger en kort sträcka bort med tåg från Helsingör. Bakken är ett ganska så annorlunda nöjesfält och är helt klart värt att besöka.

Åker du som singel till Helsingborg finns det ett rikt nattliv som pulserar hela natten lång som är perfekt för dig som söker en storstad fast med en känsla av småstadsidyll. Väldigt charmigt på många sätt.

Gillar du golf? ta med dig golfklubborna då för Helsingborg är ett golfmecka med hela 23 golfbanor att använda dock så ligger det lite utanför. Tänk på att många golfbanor behöver bokas.

Om du väl anländer i Helsingborg rekommenderar vi att du besöker den fina hamnen för den kan verkligen vara väldigt romantisk när väl solen är på väg ner och glöm inte kameran för att föreviga tillfället.