Clarion Grand Hotel

Pris från: 1200:-

Boka nu


Ett av de lite mer klassiska hotellen i Helsingborg är Clarion Grand Hotell som ligger precis ned vid hamnen med bara ett kort gångavstånd till färjan över till Helsingör. Under de senaste åren har Clarion Grand genomgått flera stora renoveringar för att förnya designen men även ta till vara den klassiska atmosfären på hotellet.

För dig som vill ha nära till shopping så ligger gågatan precis vid hotellet och även det sköna stortorget finner du precis vid hotellet, perfekt för dig som vill bo direkt i smeten för att minska gångavstånden.

Inne på hotellet får du direkt tillgång till deras egna restaurang med namnet Kitchen & Table och här finner du mycket mat med inspiration från USA, Manhattan. Varför inte passa på att ta en brunch eller en middag.

Du finner även

För den som söker njutning i form av spa finns det Spa Njuta bara en trappa ner på Clarion Grand Hotel som har fått sin inspiration från Japan. Perfekt för dig som vill ha nära till olika former av kroppsbehandlingar med direkt anknytning till hotellet.en bar som har ett stort utbud av alkoholhaltiga drycker med professionella bartenders som kan blanda det mesta som önskas, från nyheter till gamla klassiska drinkar.

Varför inte passa på att prova en behandling med fiskspa?

Detta hotell håller väldigt hög standard och ligger i hjärtat av Helsingborg och mycket mer centralt hotell går det inte att boka i Helsingborg.Se Karta


karta