Clarion Collection Hotel Helsing

Pris från: 2000:-

Boka nu


Clarion Collection Hotel Helsing

Mitt inne i centrum av Helsingborg hittar du Hotel Helsing som ligger precis i närheten till shopping, strandpromenaden men även alla restauranger och krogar. Detta fyrstjärniga hotell har en klassisk design av typisk fin hotellstil med så klart av lite modernare detaljer.

Söker du ett komplett hotell som har det mesta man kan tänka sig så är Hotel Helsing ett väldigt bra alternativ då detta hotell kan erbjuda en helhetslösning för de flesta önskemål. Så som t.ex. hotellets egna olika utformade paket t.ex. bröllopspaket, flera olika golfpaket, även nattklubbspaket, romantikpaket, spapaket med flera.

I direkt anslutning till hotellet finner du deras egna restaurang som har fått väldigt gott betyg från sina besökare men även en ordentlig bar med ett sidorum för deras burleska bar som är fylld med kuddar med något nertonat ljus. Under helgerna fylls baren med mingel och även musik för att skapa ett trevligt nattliv på hotellet.

Några andra tjänster / tillval detta hotell erbjuder är tvättservice med strykning, gratis internet, tillgång till bastu eller ångbastu, parkeringshus, välkomstpaket, spa/massagebahandlingar med mera.

Helt klart ett hotell för den som söker ett hotell som erbjuder det mesta som kan tänkas och lite till.Se Karta


karta